Kortjes

Word lid van de geschillencommissie

Bij DELA nemen we opmerkingen, bedenkingen of klachten altijd serieus. Wanneer iemand niet helemaal tevreden is over de voorgestelde oplossing, dan kan je bij de geschillencommissie voor een ‘second opinion’ terecht. Een commissie trouwens waar ook jij deel van kan uitmaken.

Vraag het aan DELA!

Een uitvaartverzekering of zelf sparen? Een veelgestelde vraag waarbij verzekeren het meest geruststellende antwoord is. We zetten alles op een rij en sommen de voordelen van een verzekering op.

Inspirerende evenementen

Van een inspirerende infosessie over een leerrijk seminar: alles kan. Dat zijn de DELA Informatie- en themadagen die we regelmatig omtrent het thema overlijden organiseren.

Handen uit de mouwen…voor elkaar

Heel wat DELA-collega’s staken met de ‘Voor Elkaar Dagen’ de handen uit de mouwen. Zo konden een aantal organisaties die ontzorgen rondom afscheid, rekenen op een dagje extra man- en vrouwkracht.

Dubbel goud voor DELA

Twee gouden medailles, die kregen we uitgereikt op de de Decavi Awards. Eentje voor de Beste Uitvaartverzekering en eentje voor Maatschappelijke Inzet. Twee keer iets om fier op te zijn. 

Mooie initiatieven beloond

Het DELA Fonds steunt vrijwilligersinitiatieven die het moeilijke moment rondom afscheid en overlijden draaglijker willen maken. Na onze oproep in juni werden er veel mooie projecten ingediend, drie ervan kwamen in aanmerking voor steun. 

DELA gespot

Samen met onze uitvaartondernemers organiseren we op verschillende locaties in België regelmatig activiteiten. Zo kon je dit najaar de collega’s van DELA op tal van plekken ontmoeten. Een beknopt overzicht van enkele van de vele mooie momenten.